Kaapstad.org/Akho Africa Tours & Safaris

 

         

Click here for your language                

Contact: E-mail

 

Tel: +27 11 760 4618

Tel: +27-82 861 5461

www.kaapstad.org

www.sudafrikareisen.de

www.zuid-afrikareizen.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAMBIA

Kaapstad.org beperkt zich tot het aanbieden van een vakantieverblijf in de buurt van de beroemde Victoria Waterval.

Victoria Watervallen - Zambezi Nationaal Park

Het 2.340 ha Victoria Falls Nationaal Park en het 53.600 ha Zambezi Nationaal Park in Zimbabwe liggen vlak naast elkaar en hebben hetzelfde administratieve centrum. De Zimbabwe kant van de rivier is veilig ondanks de politieke spanningen in het land.

 De grote attractie is de enorme waterval, 1700 m breed en maximaal 108 m hoog. De waterval mag tot de mooiste en spectaculairste ter wereld gerekend worden.

Het waterdebiet is er het laagste tussen augustus en december maar is dan wel meteen de beste tijd om de natuurpracht te zien omdat er tijdens deze periode minder mist is (van het vallende water) en het zicht daarmee aanzienlijk beter is.

Het regenseizoen is van november tot maart en het kan er onaangenaam vochtig en heet zijn. De mid-winter maanden zijn koel en droog en de nachten kunnen ook vrij koel zijn.

ZAMBIA

 

Royal Livingstone

Dit top hotel is in wandelafstand van de Victoria Watervallen.

Zambezi Sun

In dezelfde buurt van de Royal Livingstone op wandelafstand van de Victoria Watervallen.

Stanley and Livingstone

Het elegante Stanley and Livingstone bevindt zich in het Victoria Falls Private Game Reserve, op slechts 10 minuten rijden van de beroemde watervallen.

Taita Falcon Lodge

Op 11 km van de beroemde Victoria Watervallen en op de rand van de Batoka Gorge, hoog boven de machtige Zambezi Rivier.

Sussi and Chuma

Sussi & Chuma zijn vernoemd naar de meest getrouwe gezellen van Dr. David Livingstone. Twee exclusieve lodges nabij de Victoria Watervallen.

ZIMBABWE    

ZIMBABWE

A Zambezi River Lodge

Op de oevers van de machtige Zambezi Rivier nabij Victoria Falls (Zimbabwe) en slechts 5 km van de beroemde Victoria Watervallen.

Victoria Falls Safari Lodge

Aan de rand van het Zambezi Nationaal Park en slechts 3 km van het Livingstone stadscentrum.

Rainbow Victoria Falls

Slechts 0.5 km van het Victoria Falls centrum en op slechts 2 km van de Victoria Watervallen.

The Kingdom

Schitterende architectuur weerspiegeld de Victoria Watervallen en tekent de geschiedenis van het oude Victoria Falls Koninkrijk van Munhumutapa.

Victoria Falls Hotel

Het hotel staat bekend als de “the grand old lady of the Falls”, en bevindt zich in het Victoria Falls National Park, aan de Zimbabwe kant van de beroemde Victoria Waterval.

 

Boeking/info:

Naam: Email:
Land: Tel:

Aankomst: Vertrek:
Uw aanvraag: Aantal personen:

 Beste tijd om te reizen ] Self-drives & Rondreizen ] Mozambique ] Schoonheid safari ] Charter vluchten ] Soweto ] Lesotho ] Kaapstad.org English ] Kaapstad.org Français ] Kuuroorden ] Huren of kopen ] Safari ] [ Zambia ] Hartelijk dank ] Accommodatie ] Rolstoel en Senior ] Kaapstad.org Deutsch ] Duik Resorts ] Mobilhome - Camper ] Zimbabwe ] Botswana ] Swaziland ] Mauritius ] Uganda ] Seychelles ] Namibia ] Algemeen ] Autoverhuur ] Sport en activiteiten ] Conferenties ] Ride a Bike ] Golf ] Treinreizen ] Bedrijfsprofiel ]