Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

SHONGOLOLO EXPRESS

The Southern Cross Adventure

Deze 16 daagse reis gaat doorheen 6 landen. De route werd zorgvuldig samengesteld om u elke dag de meest spectaculaire landschappen te leveren. De trein rijdt op een rustig tempo naar bestemmingen in Mozambique, Swaziland, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Met alle bestemmingen in acht genomen krijgt u een uitzonderlijke cocktail van culturen in Zuidelijk Afrika.

The Good Hope Adventure

Deze reis brengt u naar de mooiste bestemmingen in Zuid-Afrika met een enorme variŽteit aan landschappen, kustlijnen en culturen. Dit is wat men noemt 'Rainbow Nation' of Regenboog Natie zoals men Zuid-Afrika wel eens noemt.

The Dune Adventure

Deze route verkent de prachtige landschappen van NamibiŽ, een prachtig land met enorme contrasten: kleurrijke woestijnen, duinen, bijna buitenaardse rotsformaties, beroemde natuurreservaten, kustdorpjes met een Duits koloniaal verleden, Bosjesman nederzettingen en de woeste Atlantische kusten. Voeg hieraan toe een 3-daags verblijf in Kaapstad waar de reis begint en eindigt.

Elke trein is voorzien van een bar, restauratiewagen en slaap compartimenten. Net zoals in elk hotel, beddengoed en handdoeken zijn voorzien. De compartimenten worden dagelijks schoongemaakt. Alle compartimenten hebben een wasbak met stromend water, 220 volt (Europese adapters verkrijgbaar). Een wasserij dienst is aan boord.