Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

STRAND

Zuid-Afrika heeft een kustlijn van 2500 km dat rijkt vanaf de Namibische grens in het noordwesten tot de prachtige stranden van Kaubli in het oosten van Natal. We bieden een hele reeks strand accommodatie's zoals strand cottages, villa's (op of vlakbij het strand), zowel op basis van catering en self-catering alsook strand en duik resorts.

Mozambique: gesitueerd in het zuidoosten van het Afrikaanse Continent, aan de Indische Oceaan. Een land dat heel wat zonneschijn heeft het jaar rond, tropische natuurreservaten, historische sites en enkele van de mooiste kustlijnen in Afrika. Strand liefhebers, duikers, snorkelaars, lijnvissers van over de hele wereld worden door het land aangetrokken dankzij de hagelwitte zandstranden, het warme blauwe water van de Indische Oceaan en een weelderig marine-leven. Langs deze kustlijn en op de vele eilanden is er luxe accommodatie te vinden die behalve comfort ook een resem recreationele activiteiten aanbieden. Of wat dacht u om met een zeilboot de regio te doorkruisen en van eiland naar eiland te reizen?

Kenya: de strandgebieden kunnen onderverdeeld worden in vier regio's die elk een unieke ervaring garanderen. De Zuidkust staat bekend om zijn met palmbomen afgelijnde witte zandstranden zoals bijvoorbeeld het erg populaire Diana Beach alsook de prachtige koraalriffen die het gebied erg aantrekkelijk maken voor duikers en snorkelaars. Mombasa is een bruisende stad met heerlijke atmosfeer en de zandstranden in de buurt zijn allang bekend voor een klassieke strandvakantie. De Lamu Archipel in het uiterste noorden van Kenya heeft een interessante Moorse feel en staat bekend om zijn idylische stranden en exclusieve accommodatie op de kleinere eilanden die overigens erg in trek zijn bij honeymooners.

Secychelles: deze droombestemming in de Indische Oceaan, bekend om zijn prachtige zandstranden, granietkoppen en palmboomklusters is een postkaart bestemming. De stranden van de archipel worden beschouwd als één van de mooiste op aarde.

Mauritius: omringt door 150 kilometer witte zandstranden en lagunes die het eiland beschermen tegen de open zee. Hier vindt men 's wereld 3e grootste koraalrif! Net buiten de kust van Mauritius zijn er 49 onbewoonde eilanden waarvan er enkele bescherming bieden aan bedreigde diersoorten in en uit het water.