Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

SAFARI SILVER

 

Reisroute

Datum

 

Dag 1

Johannesburg - Camp Shawu

Aankomst in Johannesburg. Doorreis met de wagen naar het zuidelijk deel van Kruger Nationaal Park met overnachting in Camp Shawu. Inclusief alle maaltijden, game activiteiten en dagelijkse natuurbewaring fee. 

Dag 2

Camp Shawu

Vandaag op zoek naar de 'Big 5' (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn). Inclusief alle maaltijden, game activiteiten en dagelijkse natuurbewaring fee. 

Dag 3

 

Camp Shawu

Opnieuw op zoek naar de 'Big 5'. Inclusief alle maaltijden, game activiteiten en dagelijkse natuurbewaring fee. 

Dag 4

Camp Shawu - Johannesburg

Eventueel deelname aan een game activiteit vroeg in de morgen. Daarna doorreis naar Johannesburg. Overnachting in Johannesburg of Pretoria inclusief ontbijt. Bij aankomst heeft u nog wat tijd om Pretoria te verkennen met eventueel een bezoek aan Voortrekker Monument en het historische centrum van de stad.

 

Dag 5

Johannesburg - Vaalwater

Reis met de wagen van Johannesburg naar het malaria vrije Welgevonden Nature Reserve op 3 uur rijden van Johannesburg. Verblijf in Shibula Private Game Lodge***** inclusief alle maaltijden en game activiteiten.

 

Dag 6

Welgevonden Nature Reserve

Geniet van de Afrikaanse bush tijdens één van de game activiteiten. Overnachting inclusief alle maaltijden in Shibula Private Game Lodge. 

Dag 7

Welgevonden Nature Reserve - Johannesburg

Terug naar Johannesburg in de namiddag en terugvlucht naar huis. Eventueel een bezoek aan het stadscentrum van Johannesburg of Pretoria.