Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

Safari Gold

 

Reisroute

Datum

 

Dag 1

Johannesburg - KMIA - Tinga

Aankomst in Johannesburg, aansluitend een binnenlandse vlucht naar de Kruger Mpumalanga Internationale Airport. Transfer naar het 5-sterren Tinga Private Game Lodge in het Sabi Sand Game Reserve. Alle maaltijden en game activiteiten zijn inbegrepen.

Dag 2

Tinga Private Game Reserve

Vandaag verkennen we de omgeving van Tinga in het Sabi Sand Nature Reserve op zoek naar de 'Big 5' (leeuw, neushoorn, olifant, luipaard en buffel). Alle maaltijden en game activiteiten zijn inbegrepen.

Dag 3

 

Tinga Private Game Reserve - Londolozi

Transfer naar het luxueuse Londolozi Private Game Reserve dat zich ook in het Sabi Sand Game Reserve situeert. Ervaar opnieuw superieure accommodatie in combinatie met game viewing safari.

Dag 4

Londolozi Private Game Reserve

Laatste dag in de Zuid-Afrikaanse bush op zoek naar de Big 5.

Dag 5

Londolozi - Johannesburg

Transfer van Londolozi naar de Kruger Mpumalanga Internationale Luchthaven en vlucht naar Johannesburg. Doorvlucht naar Livingstone in Zambia. Overnachting inclusief ontbijt in het Royal Livingstone Hotel*****

Dag 6

Livingstone

Vandaag kan u de Victoria Watervallen bewonderen. Facultatief kan u een boottocht maken op de Zambezi. In de late namiddag terugvlucht naar Johannesburg. Transfer naar het Melrose Arch Hotel*****.