Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

11 DAGEN WESTERN CAPE BUDGET GOLF TOUR 

HOTELS

Stad

Hotel/Gastenhuis/Lodge

Check-In

Check-Out

Maaltijden

Categorie

Kaapstad

gastenhuis of hotel 3*

Dag 1

Dag 3

BB

Standaard kamer

Paarl

gastenhuis 3*

Dag 3

Dag 4

BB

Standaard kamer

Stellenbosch

gastenhuis 3*

Dag 4

Dag 6

BB

Standaard kamer

Somerset West

gastenhuis 3*

Dag 6

Dag 7

BB

Standaard kamer

George

4* hotel

Dag 7

Dag 9

BB

Standaard kamer

Kaapstad

3* hotel

Dag 9

Dag 11

BB

Standaard kamer

RO = Room only / BB = Bed & Breakfast / DBB = Dinner, Bed & Breakfast / FB = Full Board / AI = FB + Safaris/Activities

 

City

Steenberg Golf Estate: gesitueerd tussen de wijngaarden en adembenemende uitzichten over de Constantia Bergen. Deel van een wereldberoemd 5-sterren hotel dat uitgeroepen is tot Nationaal Monument.18 holes.

Royal Cape Town: dit golfterrein is het eerste in Zuid-Afrika. 11 South African Open Championships werden hier gespeeld. Tot op de dag van vandaag nog steeds een van de bekendste terreinen van het land. 18 holes.

Golfterreinen in de Kaap:

Clovely bidet uitstekende bespeelbaarheid gedurende het hele jaar door. Prachtige landschappen en oceaan uitzichten. 18 holes.

Rondebosh Golf Course: schitterende uitzichten over de omliggende bergen. Dit golf terrein is verdeeld in twee delen door middel van een kanaaltje.

Milnerton Golf Course: velen zeggen dit is Zuid-Afrika’s enige  ‘left’ terrein. Schilderachtige uitzichten over de oceaan, duinen en Tafelberg. Dit terrein is gesitueerd aan de linkerzijde van een lagune. 18 holes.

Spier: dit golfterrein is omgeving door prachtige bergzichten en imposante waterplassen. De wijngaarden en de fruitbomen maken dit sensationeel parcours compleet. Deel van een Boutique Hotel. 18 holes.

Een ander uitstekend golfterrein is het Stellenbosch Golf Course. Fruitbomen, bergen, wijngaarden en bos in het schilderachtig landschap van de Stellenbosch Wijnlanden. 18 holes.

Devon Vale is een 18 holes terrein met prachtige uitzichten over de Stellenbosch Bergen. Deel van een hotel en project ontwikkeling.

Paarl biedt twee schitterende golfterreinen. Boschenmeer beschikt over 18 holes en dankzij een grondige uitbreiding van het grondgebied uitgebouwd tot 27 holes. Dit nieuwe golfterrein garandeerd extra speelgenot voor elke speler. Onvergetelijke uitzichten over de Paarlberg.

Het Paarl Valley Golf Course is gerealiseerd door de bekende Jack Nicklaus. Gras en kleine meertjes maken dit terrein een speciale gelegenheid voor elke speler.

Onze gasten verblijven in het Grand Roche Hotel en het al even beroemde Bosman’s Restaurant. Prachtig boutique hotel in een Kaaps-Hollandse woning dat uitgeroepen is tot Nationaal Monument.

Erinvale: één van de top golf terreinen in Zuid-Afrika en bekend om zijn internationale competities. De eerste 9-holes zijn vrij vlak, de 9 andere holes bevinden zich hogerop.

Arabella: Arabella betekent in Italiaans ‘mooi land’, dit golfterrein is bekend voor zijn schilderachtige omgeving maar ook om zijn internationale competities. Deel van het golf estate is het Arabella Spa kuuroord. 18 holes.

Fancourt: geen twijfel mogelijk dat dit een van de meest beroemde golfterreinen is van het land. Het klassieke terrein is bekend om zijn uitstekende bespeelbaarheid het hele jaar door. Geniet van de schoonheid van de Tuinroute. 

George Golf Course is een van de meest favoriete golfterreinen van Zuid-Afrika. Een klassiek terrein met uitstekende bespeelbaarheid het hele jaar door.

Pezula Golf Estate deel van een schitterend 5-sterren hotel met schilderachtig uitzicht over de Knysna Lagune.

Klik hier voor meer informatie over golf