Home   About us   Destinations Safari   Beach   Adventure & Sport  Family  Specials Contact us

                    

 

 

MOTORFIEST - RIDE A BIKE

Kaapstad.org levert aangepast reisroutes voor motoren met support voertuig, aanhangwagen en uiteraard ook de gewenste accommdodatie.

Of wat dacht u van een gerestaureerde sidecar? Er zijn 25 classic Changjiang CJ750 voertuigen beschikbaar. Dergelijke voertuigen zijn een Chinese versie van de beroemde en tevens beruchte Duitse 1938 BMW R71 sidecar. Deze voertuigen hebben tijdens de Tweede Wereld Oorlog enorme successen geboekt tijdens de bezetting van Europa. Nadat Berlijn in Russische handen viel, verkreeg het Rode Leger tevens de blauwprinten. Later werd dit verkocht aan de Chinezen die de voertuigen ter beschikken stelden aan het Rode Leger tussen midden jaren '50 en midden jaren '70. De sidecar kan twee personen vervoeren en u heeft de optie om zelf te besturen of met een chauffeur. Dit is ook een erg leuke vervoersoptie voor een familie met kinderen.

De laatste nieuwe motoren modellen zijn beschikbaar (Harley Davidson, BMW...)! Bestuurders moeten tenminste 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.