Kaapstad.org/Akho Africa Tours & Safaris

 

         

Click here for your language                

Contact: E-mail

 

Tel: +27 11 760 4618

Tel: +27-82 861 5461

www.kaapstad.org

www.sudafrikareisen.de

www.zuid-afrikareizen.com

 

 

 

 

 

 

Accommodatie 

Wat u ook zoekt,  wij kunnen u de beste prijs bezorgen

Hotels in de omgeving van Kaapstad

 

 

 

Een aantal van 's werelds grootste natuurschatten liggen op de stoep van onze schitterende hotels. Ontegensprekelijk is de Kaapregio in Zuid-Afrika één der mooiste gebieden op onze planeet. Hier ervaart u een prachtige stad met een rijke historische achtergrond, uitstekende musea, levendige markten en een elegant gerestaureerde Waterfront dat 20 miljoen bezoekers per jaar te verwerken krijgt ! 5 continenten in één, zo kan men het gerust stellen, prachtige berglandschappen, een rots kustlijn, kilometer lange zandstranden, schitterende tuinen en wijnlandgoederen, hotels met een superieure kwaliteit en de meest warme, gastvrije verwelkoming van mensen dat u nog nooit voorheen beleefd heeft.
 

   

Gastenhuizen & Lodges

Tenminste 75 gastenhuizen in de omgeving van Kaapstad

 

 

Wat het hart ook verlangd - de budgettaire beperkingen - wij helpen om de perfecte accommodatie te vinden om uw reis onvergetelijk te maken.  Van de Oude Wereld strand accommodatie met ontbijt in schilderachtige vissersstadjes langs de West Coast tot de uitstekend gelegen 5-sterren lodges in het hart van Kaapstad, bijna zeker van absoluut comfort, uitstekende en vriendelijke bediening aan een betaalbare prijs. 

   

Self-catering

Vakantiewoningen en appartementen in elke prijsklasse

 

 

Een woning, cottage, chalet, bungalow, appartement, penthouse, studio en villa waar alles voorzien is om gasten zichzelf te kunnen bedienen.

   

West-Kust & Namaqualand

Gastenhuizen en hotels in een streek dat bekend staat om zijn bloementapijt in de lente.

 

 

De West-Kust is op minder dan 1 uur rijden van Kaapstad en sluit aan op het beroemde Blouberg Strand, het langste zandstrand van Kaapstad.

 

Namaqualand mag zich trots een wereldwonder noemen tijdens de lente wanneer duizenden bloemen tevoorschijn komen in de halfwoestijn. 

 

   

Noord-Kaap Provincie

Gastenhuizen en lodges in Namaqualand en het Kgalagadi Transfrontier Park

Deze provincie is de grootste provincie in Zuid-afrika maar ook met het minst aantal inwoners. Het Kalahari Gemsbok Nationale Park is een van de belangrijkste Zuid-Afrikaanse reservaten en deelt een grens met Botswana waarbij het wild vrij rondzwerft tussen de twee landsgrenzen. Tegenwoordig zijn beide reservaten samengesmolten en vormen het beroemde Kgalagadi Transfrontier Nationaal Park.

   

Hermanus

 Gastenhuizen en hotels. Geniet van de walvissen vanuit de badkuip.

Hermanus is een vissersdorp op minder dan twee uur rijden van Kaapstad. De Walkerbaai is tussen juni en november een jaarlijkse thuishaven voor de vele Zuidkaper walvissen.

   

Strand hotels

Hotels en gastenhuizen vlak aan het strand

Wij bieden accommodatie dat binnen 300 meter van het strand gelegen is of zelfs op het strand.

   

Hotels en gastenhuizen over het hele land

 

in verschillende prijsklassen

 

Hotels en gastenhuizen in de belangrijke toeristische gebieden, in de buurt van een bekende stad of nationaal park.

Van de South Coast tot Durban, the land of the Thousand Hills in Zululand, Hluhluwe Nationaal Park, Drakensbergen....

 

   

Johannesburg & Pretoria

Twee metropolen in de Gauteng Provincie. Vaak gebruikt voor 1 overnachting bij aankomst in Zuid-Afrika.

Tegenwoordig is Pretoria omgedoopt tot Tshwane terwijl het historische centrum van de stad Pretoria blijft. Grote attracties in het historische centrum van de stad is Church Square, de Union Buildings en buiten de stad het beroemde Voortrekker Monument.

Johannesburg is de financiële metropool van het land. Ongetwijfeld blijft de stad verbonden aan de beruchte Apartheid geschiedenis en de gebeurtenissen in Soweto. Een Soweto bezoek maar niet ontbreken.

   

Soweto

Soweto kan zonder enig probleem bezocht worden en vooral op een VEILIGE manier. Veel bezoekers huiveren van het idee om een township te bezoeken. Soweto kan bezocht worden met onze locale gids, een ongelooflijke ervaring wordt u verzekerd!!

Diepkloof, een rijke residentiële buurt van Soweto staat is schril contrast met de armoede waarin de zwarte bevolking leeft in de hostels en krottenwijken. Hoe dan ook, de bevolking van Soweto zal u steeds begroeten met een warme glimlach en invituren bezoekers zelfs in hun woningen!

 

   

Durban

De tweede grootste stad van het land, bekend om de Oosterse invloeden

Durban is voor de Zuid-Afrikaan het mecca van het strandtoerisme. Kilometers lange zandstranden, het warme water van de Indische Oceaan en het heerlijk warme klimaat doorheen het jaar.

De grootste populatie Indiërs buiten India leeft in deze stad. Met zijn meer dan 1 miljoen Indiërs is de Oosterse atmosfeer duidelijk merkbaar.

Wist u dat de beroemde Mahatma Ghandi een Durbaniet is?

   

Kaapse Wijnroute

een reeks hotels en gastenhuizen met soms een heel landelijk karakter

 

 

Hotels, gastenhuizen en self-catering in de Kaapse Wijnlanden van Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.

Een aantal gastenhuizen hebben een belangrijke historische achtergrond en zijn stuk voor stuk uitgeroepen tot nationaal monument.

Maak het proces van druif tot wijn mee op actieve wijnlandgoederen.

   

Swellendam

Gezellige gastenhuizen in het derde oudste stadje van het land

Swellenddam is de derde oudste stad in het land. Het centrum van het dorp en de landgoederen zijn vaak historische Kaaps-Hollandse woningen. Een prachtig voorbeeld hiervan is het populaire Drostdy Museum.

   

Route 62

De langste wijnroute ter wereld. Leuke accommdatie en boerderijen langs de route

Route 62 wint snel aan populariteit. De route bevindt zich tussen Paarl en Oudtshoorn, dwars door de mooie Klein Karoo half-woestijn.

   

Tuinroute        

gastenhuizen, hotels en self-catering in de buurt van nationale parken

Prachtige zandstranden langs de Indische Oceaan, oeroude bossen, meren en lagunes.

De Tuinroute begint in het westen bij Mosselbaai en strekt zich verder uit via de kustlijn naar het Wilderness Nationaal Park, Knysna Lagoon Nationaal Park en het Tsitsikamma Nationaal park in het oosten. In het meest noordelijk deel van de Tuinroute situeert zich Oudtshoorn in het hart van de Klein Karoo.

 

   

Karoo

De Karoo is een halfwoestijn dat onderverdeel is in de Groot Karoo, een hoogvlakte met grote valleien en hoge bergtoppen en de Klein Karoo, een heuvelachtige hoogvlakte.

De Groot Karoo strekt zich uit ten noorden van de N1 in de West-Kaap Provincie en Bloemfontein in het noorden (Vrijstaat). De Klein Karoo begint in Worcester, op zo'n 120 km ten noorden van Kaapstad en strekt zich uit tot Oudsthoorn in het oosten.

   

Omgeving Kruger Park  

accommodatie in Mpumalanga en Limpopo Provincie in de onmiddellijke buurt van het park der parken.

 

Hotels in de omgeving van het Kruger Nationaal Park, stuk voor stuk in een prachtige omgeving.  Het nationaal park strekt zich uit over 20.000 km² langs de grens met Mozambique, tussen de Crocodile River in het zuiden en de Limpopo River in het noorden. Over het wegennet van 2350 km rijden jaarlijks meer dan een miljoen toeristen uit alle delen van de wereld door de unieke wildernis.

Het Kruger Park, dat in het subtropische Lowveld ligt, kan het hele jaar door bezocht worden. Zelfs tijdens de wintermaanden zijn de dagtemperaturen heel mild.

   

Kuuroorden

Laat uzelf verwennen in de beste kuuroorden van het land!

 

 

 

 

We weten dat vandaag de dag mensen meer met hun leven willen doen dan omgaan met de dagelijkse stress die ons leven overheerst, dat mensen steeds meer een nieuwe effectieve manier zoeken om hun leven in handen te nemen, het voorkomen van ziekten en het verbeteren van de gezondheid. Meer en meer 21e eeuw ziekten houden verband met roken, drinken, eten en stress van de mensen. Meer nog, 70% van alle medische klachten heeft te maken met stress, en denk eraan dat dit te voorkomen is door veranderingen in leefstijl. 

   

Treinreizen

de mooiste treinreizen ter wereld in Zuid-Afrika en Zuidelijk Afrika.

Terug naar de dagen van de romantische treinreizen. Reizen door Zuid-Afrika en Zuidelijk Afrika in de stijl en luxe uit de oude gloriedagen van de stoomtreinen. Onze voorgestelde treinreizen behoren tot de top-10 in de wereld.

   

          Safari           

   privaat game lodges in elke provincie.

 

Op zoek naar de 'Big Five'? Privaat safari game lodges over het hele land. Wie denkt dat safari heel erg duur is heeft het mis. Kaapstad.org biedt 4 en 5-sterren lodges, tent of chalet. Neem een kijkje in de stijl van 'Out of Africa'.

   

Magaliesberg

Een bergketen net ten westen van Johannesburg.

De wieg der mensheid ligt in de Magaliesbergen. Het bergketen is één van de oudste op aarde. Wie interesse heeft voor archeologische vondsten moet een bezoek brengen aan de Sterkfontein Caves waar tot nog toe de oudste menselijke resten gevonden zijn.

   

Sun City en Pilanesberg

Een beroemd vakantieoord en een al even beroemd Big-5 natuurreservaat op 2.5 rijden van Johannesburg.

 

Het Pilanesberg Nationaal Park is een enorme vulkaankrater dat in 1979 tot nationaal park uitgeroepen werd. Het is een Big-5 natuurgebied dat internationaal aanzien heeft sinds zijn ontstaan.

   

Waterberg

De Waterbergen is een bergketen ten noordwesten van Johannesburg en ten noorden van het beroemde Sun City in de Limpopo Provincie. Twee erg populaire reservaten zijn het Marakele Nationaal Park en daarbij aansluitend het Welgevonden Nature Reserve.

Limpopo Provincie

   

    Natal Battlefields      

Een historische landelijke streek waarin talrijke veldslagen uitgevochten werden tussen de Zulu's en de Britten, de Zulu's en de Boeren en tenslotte de Anglo-Boeren Oorlog.

   

KwaZulu Natal 

Van traditionele Zuludorpen, beroemde reservaten tot ongerepte stranden. De Kwazulu Natal Provincie biedt een enorme variatie aan accommodatie.

   

Drakensbergen 

 Hotels en gastenhuizen tussen Royal Natal en Underberg.

De Drakensbergen zijn de hoogste bergen ten zuiden van de Kilomanjaro die een hoogte bereiken van meer dan 3000 m. Prachtige natuurmonumenten zijn het Amphitheatre en de Sani Pass.

   

Eastern Cape

Voor het massa toerisme nog een vrij onbekend gebied. Een ongerepte kustlijn en schilderachtige dorpjes zoals St. Francisbaai, Jeffreysbaai, Koffiebaai maar ook grote steden zoals Port Elizabeth, East London en Umtata.

   

Addo

 

Het dorpje is ontegensprekelijk verbonden met het Addo National Elephant Park.

   

Madikwe Game Reserve

Het Madikwe Game Reserve is een meer dan 70.000 ha natuurgebied in de buurt van Zeerust en nog meer op slechts 20 km van Gabarone, de hoofdstad van Botswana. Madikwe is een malaria vrij reservaat en thuis aan de Grote Vijf. Het gebied is de overgang van savanne laagveld in de Kalahari.

   

         Botswana         

 

 

Accommodatie in de buurt van wereldberoemde reservaten zoals het Chobe Nationaal Park, de Okavango Delta en het Trans Kgalagadi Nationaal Park, een grensoverschreidend project in samenwerking met buurland Zuid-Afrika.

   

Namibië

De oudste woestijn op aarde, ongerepte nationale parken zoals de Caprivi Strip, het Etosha Nationaal Park en 's werelds tweede grootste canyon: De Visrivier Canyon.

   

Swaziland

Dit kleine koninkrijkje dat volledig omringt wordt door Zuid-Afrika wordt vaak bezocht door reizigers op doortocht naar Kruger Nationaal Park of Kwazulu-Natal. Vooral het gebied rond de Ezulwini Vallei (ten zuiden van de hoofdstad Mbabane) is heel erg in trek.

   

Zambia

Het 2.340 ha Victoria Falls Nationaal Park en het 53.600 ha Zambezi Nationaal Park in Zimbabwe liggen vlak naast elkaar en hebben hetzelfde administratieve centrum. De Zimbabwe kant van de rivier is veilig ondanks de politieke spanningen in het land.

   

Mozambique

Een vrij onbekend land met prachtige stranden langs de Indische Oceaan. Duik en snorkel mogelijkheden worden beschouwd als de beste ter wereld.

 

 

 Beste tijd om te reizen ] Self-drives & Rondreizen ] Mozambique ] Schoonheid safari ] Charter vluchten ] Soweto ] Lesotho ] Kaapstad.org English ] Kaapstad.org Français ] Kuuroorden ] Huren of kopen ] Safari ] Zambia ] Hartelijk dank ] [ Accommodatie ] Rolstoel en Senior ] Kaapstad.org Deutsch ] Duik Resorts ] Mobilhome - Camper ] Zimbabwe ] Botswana ] Swaziland ] Mauritius ] Uganda ] Seychelles ] Namibia ] Algemeen ] Autoverhuur ] Sport en activiteiten ] Conferenties ] Ride a Bike ] Golf ] Treinreizen ] Bedrijfsprofiel ]