Select your language           

 

Magaliesberg

De Magaliesbergen behoren tot de oudste bergketens ter wereld en zijn bijna 100 maal ouder dan de Mount Everest. Het bergketen strekt zich uit over 120 km van de Bronkhorstspruit Dam ten oosten van Pretoria tot Rustenberug in de North-West Province en vormt de grens tussen het hoogveld grasland in het zuiden en de busveld savanne in het noorden.

De Magaliesbergen zijn slechts 1 uur rijden van Johannesburg. Het bergketen is ook de geboorteplaats van de mens, 'the Cradle of Human Kind'.

Ontdek de spectaculaire schoonheid van het bergketen, het ontstaan van de mensheid, een grote verscheidenheid aan vogelsoorten, bloemen en wild.

 

Mount Grace

 

Slechts 1 uur rijden van Johannesburg en Pretoria, gelegen in de Magaliesbergen op een 10 are landgoed met prachtige tuinen en een historische woning.

 Addo ] Durban ] Free State ] Gastenhuizen & Lodges ] Hermanus ] Limpopo ] [ Magaliesberg ] Natal Battlefields ] Hotels Cape ] Pilanesberg - Sun City ] Pretoria-Johannesburg ] Swellendam ] Tuinroute ] Hotels Cape ] Waterberg ] Wijnroute ] West-Kust ] Self-catering ] Strand Hotels ] Route 62 ] Noord-Kaap ] Natal accommodatie ] Madikwe Game Reserve ] Kruger en Panorama ] Drakensbergen ] Karoo ] Eastern Cape ]