Kaapstad.org/Akho Africa Tours & Safaris

 

         

Click here for your language                

Contact: E-mail

 

Tel: +27 11 760 4618

Tel: +27-82 861 5461

www.kaapstad.org

www.sudafrikareisen.de

www.zuid-afrikareizen.com

 

 

 

 

 

 

LIMPOPO

De Limpopo Provincie (voormalig Northern Province) bevindt zich in het uiterste noordoosten van Zuid-Afrika met Polokwane (voormalig Pietersburg) als hoofdstad. De grootste trekpleister van de provincie is ongetwijfeld het noordelijk deel van Kruger Park dat met de Olifantsrivier van oost naar west in het zuiden, en Phalaborwa in het zuidwesten, Pafuri in het noordwesten, de grens met Mozambique in het oosten en Zimbabwe in het uiterste noorden.
TZANEEN  
Diep in het dal van de Letaba Rivier, te midden van vruchtbare velden, ligt het stadje Tzaneen. in de fraaie omgeving met overdadige subtropische vegatatie gedijen koffie, thee, vruchten, groenten en noten. Belangrijkste toeristische trekpleisters zijn één van de grootste baobab's in Zuidelijk Afrika, het Modjadji Nature Reserve en zijn legendarische Regenkoningin en de schilderachtige Magoebaskloof Pas.
MAPUNGUBWE

SOUTPANSBERG

Ongetwijfeld 'Baobab' land. De streek rond Messina is bekend om zijn talrijke baobab bomen, het Messina Nature Reserve en het Mapungubwe Nationaal Park waar resten gevonden zijn van één van Zuidelijk Afrika's oudste culturen.

 

Mashovhela Lodge

Makhado  Soutpansberg Natuurschoon en de mystiek van de Venda bevolking.

Leshiba Wilderness Lodge

Eco paradijs in de Soutpansberg nabij Mkhado...ook self-catering faciliteiten.

Hans Merensky

+

Luxe hotel in Phalaborwa. Opgepast tijdens het golf want een giraf steeks het terrein over.

Itaga

In het hart van de Waterberg, nabij Bela-Bela (voormalig Warmbaths)en in het greater Mabalingwe Nature Reserve gebied.

Shibula

Nabij Vaalwater. Gelegen in het 36.000 ha Private Welgevonden Game Reserve dat op zijn beurt deel vormt van een 100.000 ha groot natuurgebied.

Nugubane

In de ongerepte wildernis van het Welgevonden Natuurreservaat. De lodge kan slechts 10 personen onderbrengen wat absolute privacy verzekerd.

Kapama

Nabij Hoedspruit en deel van de Greater Kruger Park Regio.

Thandeka

Nabij Vaalwater Thandeka Lodge is de ideale plek waar gasten kunnen wegduiken in de natuurlijke schoonheid van de bushveld savanne.

Nyala Game Lodge

Op de oevers van de Mohlabetsi River in de Limpopo Provincie. Nabij Hoedspruit

Mahlahla Lodge

Omringt door enorme bomen en oeroude rotsformaties. De lodge is gebouwd uit steen en hout wat op zich erg past in zijn natuurlijke omgeving.

Monate Lodge

Gelegen in een privaat reservaat, de thuis van cheetah, buffel, neushoorn, hyena, nijlpaard, luipaard, caracal, giraf en antilopen.

Magoebaskloo

Schitterend uitzicht over de Magoebaskloof in de buurt van Tzaneen.

Ook self-catering 

Coach House

In Tzaneen - Limpopo Provincie. Voortreffelijk hotel met aantrekkelijk tarief.

Mohlabetsi

Hoedspruit: in het Balule Nature Reserve dat deel uitmaakt van het Greater Kruger Nationaal Park. Dit is Afrika op zijn best!

Matumi Game Lodge

Privaat Game Lodge in de buurt van Hoedspruit. De lodge beschikt over twintig en-suite kamers en twee 6-bed self-catering chalets.

Sefapane

Phalaborwa: Sefapane Lodge & Safaris is met zijn grote bomen en prachtige tropische tuinen een groene oase temidden van het typische bushveld landschap van de streek.

Tzaneen Lodge Country Lodge

Leuke familie lodge in Tzaneen.

Shiluvari

Op de oevers van de Albasini Dam, dichtbij het dorpje Elim en 23 km van Louis Trichard.

Mopane Lodge

Nabij het Mapungubwe Nationaal Park - Messina regio.

 

 Addo ] Durban ] Free State ] Gastenhuizen & Lodges ] Hermanus ] [ Limpopo ] Magaliesberg ] Natal Battlefields ] Hotels Cape ] Pilanesberg - Sun City ] Pretoria-Johannesburg ] Swellendam ] Tuinroute ] Waterberg ] Wijnroute ] West-Kust ] Self-catering ] Strand Hotels ] Route 62 ] Noord-Kaap ] Natal accommodatie ] Madikwe Game Reserve ] Kruger en Panorama ] Drakensbergen ] Karoo ] Eastern Cape ]