Kaapstad.org/Akho Africa Tours & Safaris

 

         

Click here for your language                

Contact: E-mail

 

Tel: +27 11 760 4618

Tel: +27-82 861 5461

www.kaapstad.org

www.sudafrikareisen.de

www.zuid-afrikareizen.com

 

 

 

 

 

Hermanus - West-Cape Province

 Het gezellige visserdorpje Hermanus kan zich gerust de walvishoofdstad ter wereld noemen. Jaarlijks verzamelen er zich Zuidkaper of 'Southern Right Whales' in de Walkerbaai om er hun jonen te werpen. De walvissen vertoeven in de baai van juni tot november. De zeereuzen kunnen zowel vanop het land of vanop de oceaan bewonderd worden.

 

 

HERMANUS

     

Mosaic

Walk Bay Beach, één van de mooiste stranden in de omgeving ligt letterlijk ‘om die draai’ (Afrikaans voor vlakbij).

Sea Star Lodge

De Kelders

De ultra moderne en trendy Sea Star Lodge bevindt zich direct bij de Walker Bay met uitzicht over de Atlantische Oceaan en de kustlijn van Hermanus.

Olive Tree House

 

Olive Tree House bevindt zich in de Hemel en Aarde Vallei, op de 'Glenfruin' boerderij op vijf minuten rijden van het Hermanus dorpscentrum. Bed & Breakfast optie of self-catering.

Whale Coast

Self-catering appartementen in het centrum van Hermanus.

138 Marine

Eén van de weinige gastenhuizen in Hermanus aan de rand van de oceaan.

Pelagus Guest House

Pelagus bevindt zich vlakbij de oceaan omringt door de wereldberoemde schoonheid van Hermanus, bekend om zijn walvissen en champagne lucht.

Windsor Hotel

 

Spectaculaire ligging en binnen wandelafstand van de historische haven en het wandelpad langs de rotsen. Vanaf het hotel kan men tussen juni en eind november de 'Southern Right Whale' zien.

Schulphoek

Gelegen in de beschermde Schulphoek Baai met spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan en slechts 5 km van Hermanus centrum.

Misty Hermanus

 

De "Misty Collection"is een groep luxueuze gasthuizen en een 5-sterren B&B  Boutique Hotel in Hermanus, niet zo ver van Kaapstad en wereldberoemd om zijn walvis observaties.

Mitchell Street

Small boutique hotel offering 11 stylish rooms.

Misty Hermanus

 

Slechts 30 meter van het  Château, Misty on Sea, een klasse establishment met uitzonderlijk mooie uitzichten over de oceaan vanuit de meeste kamers, de eetkamer en de zitkamer.

Milkwood Lodge

 

Milkwood Lodge bevindt zich aan de voet van het Fernkloof Natuur Reserve in Hermanus. Het kleine fijnbos paradijs van Fernkloof is erg populair bij wandelaars. 300 m van het strand.

Lavender Manor

Spectaculair uitzicht over Voëlklip Beach, net buiten het dorpscentrum.

Whale Sanctuary

 

Net buiten het drukke Hermanus met prachtig uitzicht over een kleine baai, witte zandstranden en duinen.

Hermanus Beach Villa

Vlakbij het Völklip Strand, een van de beste zand badstranden in Hermanus. Geen enkel plekje in Hermanus is zo dichtbij het strand!

GANSBAAI

     

Crayfish Lodge

+

Uitstekend gastenhuis in Gansbaai op een boogscheut van het strand en Walkerbaai.

Whale Song

Whale Song Lodge is een gastenhuis dat zich op de top van de rotsen bevindt in De Kelders, nabij Gansbaai en Hermanus.

Farm 215

Farm 215 bevindt zich in de buurt van Kleinbaai en Gansbaai, nabij het meest zuidelijke punt van het Afrikaanse Continent. De boerderij biedt in total 6 kamers volgens een eco-vriendelijk concept.

ARNISTON

     

Arniston Hotel

Nabij Cape Agulhas, het meest zuidelijke punt van het Afrikaanse Continent.

 

 

 Addo ] Durban ] Free State ] Gastenhuizen & Lodges ] [ Hermanus ] Limpopo ] Magaliesberg ] Natal Battlefields ] Hotels Cape ] Pilanesberg - Sun City ] Pretoria-Johannesburg ] Swellendam ] Tuinroute ] Waterberg ] Wijnroute ] West-Kust ] Self-catering ] Strand Hotels ] Route 62 ] Noord-Kaap ] Natal accommodatie ] Madikwe Game Reserve ] Kruger en Panorama ] Drakensbergen ] Karoo ] Eastern Cape ]